top of page

Sympathisanten

Wacko-Oudleiding

Een Wackojaan ben je voor het leven, ook al is dat niet altijd als deel van de leidingsploeg. Om kersverse oudleiding een thuis te kunnen geven en de band met de chiro te onderhouden is er de Wacko-Oudleiding, beter bekent als WOL. Als het nu is om vervangleiding te komen staan, de handen uit de mouwen steken op het Italiaans Eetfestijn of een pintje drinken op een zomers Wackocafé, voor Wacko staan ze altijd klaar. Eenmaal per jaar trekken ze er zelf op uit op een heus WOL-weekend.

Houd zeker de WOL-facebookpagina in de gaten voor aankomende evenementen dat de WOL organiseert!

VZW Wacko

Bij het beheer van de chirolokalen komen er heel wat technische en administratieve zaken kijken waar de leiding meestal noch de kennis, noch de tijd voor heeft om zich mee bezig te houden. Voor de bouw van onze huidige lokalen is er daarom in 2003 een vzw in het leven geroepen, bestaande uit enkele ouders, oudleiding en leiding. Zij houden zich bezig met het beheer van de lokalen, de technische problemen, de verzekeringen, de financiën, …. Bovendien heeft de vzw opnieuw grote bouwplannen. Onze chiro groeit en de lokalen barsten uit hun voegen. Om dit te financieren organiseren ze doorheen het jaar enkele evenementen.

 

Zin om je aan te sluiten? Heb je vragen? Je kan de vzw contacteren op het emailadres: vzwwacko@gmail.com

En veel meer!

De leidingsploeg kan gelukkig altijd rekenen op een breed netwerk van ouders en sympathisanten. Of het nu is om materiaal uit te lenen, advies te geven, achter de bar te staan, een centje sponsoren... zonder hen zou de chiro niet draaien.

KAMP23-0414.jpg
bottom of page