top of page

Contact & Info

Zin om bij de chiro te komen?

Stuur dan een mailtje naar chirowacko@hotmail.com.

 

Hoeveel kost de Chiro?

Het inschrijvingsgeld voor een heel jaar Chiro bedraagt 45 euro. Hierin zitten de kosten van de verzekering en het 4-uurtje dat de kinderen elke zondag krijgen.

 

Wat doe ik aan op de Chiro?

Wij vragen aan al onze leden om een uniform aan te schaffen. De algemene Chiroshort of rok kan aangekocht worden in de Chirowinkel De Banier. De banier in Brussel bestaat jammer genoeg niet meer. De dichtstbijzijnde banier bevindt zich in Aalst (Molenstraat 65, 9300 Aalst). Of u kan ook bestellen kan via www.debanier.be

Indien u liever online bestelt bieden wij de mogelijkheid om eerst een short of rok te passen op de chiro zodat u zeker bent van de juiste maat. De specifieke pullen en t-shirts van Wacko zijn te koop elke eerste Chirozondag van de maand bij leiders Figo, Zella en Ellen! Ben je geïnteresseerd in een tweedehands broek of pull? Dan kan je bij hen ook terecht!

Wat doe ik op een Chirozondag?

Wat er op een Chirozondag van activiteiten georganiseerd wordt hangt af van wat de leiding van elke groep heeft voorbereid. Jullie kunnen dit vinden in ons maandelijks tijdschrift “het wackomiekske” dat in het begin van de maand op onze facebookpagina en site wordt geplaatst.

Doorheen het jaar organiseren wij ook een paar grotere activiteiten met de hele Chiro. Één keer in het jaar gaan we met de hele Chiro een namiddag naar het bos om daar samen een groot spel te spelen. Op de laatste zondag van het jaar doen we nog een grote uitstap met z’n allen om het mooie jaar af te sluiten. Tenslotte gaan wij in de maand juli met zen allen ook 10 dagen op kamp.

Vragen?

Dan kan je steeds een mail sturen naar chirowacko@hotmail.com 

 

Indien u vragen hebt voor de leiding van uw ket kunt u hun contactgegevens vinden op de laatste pagina's van het wackomiekske of neem een kijkje bij leiding.

Twijfel zeker ook niet om ons aan te spreken voor of na een zondag!

Waar kan je ons vinden?

Bloeistraat z/n
1070 Anderlecht

 

Rekeningnummer: BE86 4211 1496 1150

  • Instagram
  • Facebook

Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Wacko, Bloeistraat 39, 1070 Anderlecht, chirowacko@hotmail.com. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u via 'lees meer...'

 

Lid worden van Chiro Wacko betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.

 

Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht

Beknopte privacyverklaring Chiro Wacko

bottom of page