top of page

Inschrijven

Hoe inschrijven voor het volgende chirojaar?

De inschrijvingen voor het volgende Chirojaar beginnen in september. Als jullie in de google form hieronder jullie emailadres invullen zullen wij jullie dan een mail sturen met alle belangrijke informatie voor de inschrijvingen van nieuwe leden. 

Hoeveel kost de Chiro?

Het inschrijvingsgeld voor een heel jaar Chiro bedraagt 45 euro. Hierin zitten de kosten van de verzekering en het 4-uurtje dat de kinderen elke zondag krijgen.

Wat doe ik op een Chirozondag?

Wat er op een Chirozondag van activiteiten georganiseerd wordt hangt af van wat de leiding van elke groep heeft voorbereid. Jullie kunnen dit vinden in ons maandelijks tijdschrift “het wackomiekske” dat in het begin van de maand op onze facebookpagina en site wordt geplaatst.

Doorheen het jaar organiseren wij ook een paar grotere activiteiten met de hele Chiro. Één keer in het jaar gaan we met de hele Chiro een namiddag naar het bos om daar samen een groot spel te spelen. Op de laatste zondag van het jaar doen we nog een grote uitstap met z’n allen om het mooie jaar af te sluiten. Tenslotte gaan wij in de maand juli met zen allen ook 10 dagen op kamp.

 

Wat doe ik aan op de Chiro?

Wij vragen aan al onze leden om een uniform aan te schaffen. De algemene Chiroshort of rok kan aangekocht worden in de Chirowinkel De Banier. De banier in Brussel bestaat jammer genoeg niet meer. De dichtstbijzijnde banier bevindt zich in Aalst (Molenstraat 65, 9300 Aalst). Of u kan ook bestellen kan via www.debanier.be

Indien u liever online bestelt bieden wij de mogelijkheid om eerst een short of rok te passen op de chiro zodat u zeker bent van de juiste maat. 

Chirokledij

T-shirt 2.png

€15

€30

Wanneer te koop?

Te koop elke eerste Chirozondag van de maand 

Bij wie?

Bij leiders Figo, Zella en Ellen!

2e hands kledij

Ben je geïnteresseerd in een tweedehands short, rok, t-shirt of pull?

Dan kan je bij hen ook terecht! 

bottom of page