top of page

Vertrek en terugkomst

Vertrek

Op maandag 18 juli vertrekt de aspi met de fiets. Om 8 uur wordt er voor hen ontbijt voorzien. Hierna geven wij een veiligheidsbriefing en vertrekken ze richting kampplaats.

 

Op dinsdag 19 juli vertrekt de keti met de fiets. Om 8 uur wordt er voor hen ontbijt voorzien. Hierna geven wij een veiligheidsbriefing en vertrekken ze richting kampplaats.

 

We vragen alle keti’s en aspi’s om voor de tocht een lunchpakket, een waterfles, een fluovestje, fietshelm en zonnecrème te voorzien. Zorg er ook voor dat je fiets helemaal in orde is zodat we op de weg zo weinig mogelijk problemen tegenkomen. Controleer dus zeker je lichten, remmen, reflectoren en bel. Een fietspomp kan natuurlijk ook altijd van pas komen.

 

Op donderdag 21 juli vertrekken de ribbels, speelclub, rakwi en tito allemaal samen naar de kampplaats in Tielt-Winge! We vertrekken dit jaar met de bus en spreken af om 13u30 stipt op de Wackowei.

 

We vragen jullie om dan enkel een rugzak mee te nemen met water en eventueel een vieruurtje. Zorg ook dat uw kinderen dan al hun middageten hebben gegeten. Het kidsID of identiteitskaart mag voor het vertrek aan de leiding worden afgegeven.

Terugkomst

Op zondag 31 juli keren we dan met zen allen terug naar de Wackowei.

 

We zullen toekomen rond 14u30 met de bus toekomen. Om 14u zijn de ouders al welkom voor een hapje en een drankje. Gelieve wel niet uw auto op de parking te parkeren zodat onze camion tot aan het lokaal kan rijden.

 

Zouden we aan de ouders mogen vragen om niet meteen te vertrekken met de bagage en om te helpen met de camion uit te laden? De leiding en ketten zijn uitgeput na tien dagen kamp en vele handen maken licht werk :).

bottom of page