top of page

Vertrek en terugkomst

Voorpost

Aspi

Op dinsdag 18 juli vertrekt de aspi met de fiets. Om 8u wordt de hele aspigroep verwacht. Er staat dan ook een ontbijt op de aspigroep te wachten. Daarna is er een veiligheidsbriefing en vertrekken jullie richting kampplaats. Voorpost

 

Keti

Op woensdag 19 juli vertrekt de keti met de fiets. Om 8:30u wordt de hele ketigroep verwacht. Er wordt dan ook ontbijt voorzien. Daarna is er een veiligheidsbriefing en vertrekken jullie richting kampplaats.

 

Algemene vertrekinfo voor de voorposten

 

Wat neem je mee:

- Lunchpakket

- Een gevulde waterfles

- Een fluohesje (verplicht)

- Een helm (verplicht)

- Zonnecrème (wees ook ingesmeerd bij vertrek)

- Een fiets: tip-top in orde 

 

Controleer zeker je remmen, versnellingen, ketting, banden, refelctoren en bel!  Een extra binnenband, fietspomp, herstelkit en multitool kunnen van pas komen.

 

- Voor de rest

      o Een opgeladen gsm

      o Een regenjas

      o Een warme trui

      o Een matje

      o Een slaapzak

      o Een hoofdkussen

      o Voldoende kleren voor de dag nadien

      o Noodzakelijk toiletgerief

 

Je kan kiezen om een rugzak of fietstassen te gebruiken. Beperk je wel tot het hoofdnoodzakelijke. Onnodig veel gewicht meedragen tijdens te fietstocht zal je comfort niet ten goede komen.

 

Vertrek voor ribbels, speelclub, rakwi en tito

Vertrek

Op vrijdag 21 juli vertrekken de ribbels, speelclub, rakwi en tito allemaal samen naar de kampplaats. We gaan dit jaar met de bus en spreken af om 12u30 op de Wackowei.

 

Neem zeker een rugzakje met water en eventueel een vieruurtje mee. Zorg ervoor dat je (kind) tegen dan al middageten hebben gegeten. Neem ook je (kinds’) kidsID/identiteitskaart mee en geef deze af aan je (kinds) leiding.

 

Terugkomst

Op maandag 31 juli keren we dan allemaal samen terug van Burgh-reuland naar de Wackowei. We schatten terug te zijn rond 15u30 op de wei. De ouders zijn welkom vanaf 15u voor een hapje en een drankje. Gelieve de parking volledig vrij te houden voor de bussen en vrachtwagen. Deze moeten daar namelijk kunnen omkeren/manoeuvreren om aan de lokalen te geraken.

 

We willen ook graag vragen aan de ouders een handje toe te steken bij het uitladen van de vrachtwagen. Naar jaarlijkse gewoonte zijn de ketten en leiding erg moe. Handschoenen kunnen daarvoor handig zijn!

bottom of page