top of page

Op Kamp


Op kamp

Van 21 juli tot en met 31 juli vertrekken wij met heel Wacko op kamp! Tien dagen lang samen spelen en eten. De leiding is alvast vol goesting bezig met de voorbereidingen van het kamp!

Ben je nog niet ingeschreven? Geen enkel probleem! Stuur even een mailtje naar chirowacko@hotmail.com met de mededeling dat je kind meekomt. Vervolgens passeer je op een zondag eens bij leidsters Nona en Laura om de medische fiches in te vullen of te controleren. Heb je nog geen medische fiche gekregen? Stuur dan even een mailtje om deze te vragen!

Tenslotte kan je de betaling voor je kind uitvoeren. Dit is €130 voor het eerste kind, €120 voor het tweede kind en €110 voor het derde kind. Storten kan op het rekeningummer 421-1149611-50 met vermelding van de naam van u kind(eren).

Ps: Indien uw kind(eren) niet mee zouden kunnen op kamp om financiële redenen hebben wij misschien een oplossing voor u. U kan Lowik steeds bereiken op het nummer 0479/768 449 of via het e-mailadres chirowacko@hotmail.com (of iemand van de leidingsploeg aanspreken).

Praktische zaken

Camion

Op zondag 18 juli laden wij de camion in. Op dit moment kunnen jullie tussen 15u en 18u de valiezen binnen brengen. Weet je niet wat je moet meenemen?

Je kan een beknopte paklijst terug vinden verder in het Wackomiekske.

Dit jaar nemen wij geen valiezen mee op 21 juli. Zorg er dus voor dat je valiezen op 18 juli mee zijn. Geraken jullie er niet op 18 juli?

Contacteer chirowacko@hotmail.com en wij zullen samen een oplossing zoeken.

Vertrek

Op 19 juli vertrekt de Aspi. Om 8u wordt een ontbijt voorzien. Hierna geven wij een veiligheidsbriefing en vertrekken wij richting kampplaats.

Op 20 juli vertrekt de Keti. Om 8u wordt een ontbijt voorzien. Hierna geven wij een veiligheidsbriefing en vertrekken wij richting kampplaats.

Wij vragen aan alle Aspi’s en Keti’s om een lunchpakket, een waterfles, fluovest en een fietshelm te voorzien. Zorg ervoor dat je fiets tip-top in orde is zodat we onderweg zo min mogelijk problemen hebben.

21 juli is het zo ver en vertrekken we met zijn allen op kamp naar Zichem!

Wij vertrekken dit jaar niet met de bus maar met de trein. Wij spreken om 13u af in de central hal in het Zuidstation van Brussel. Wij zullen te herkennen zijn aan de grote Wacko vlag.

Wij vragen enkel een rugzakje met water en 4-uurtje mee te nemen en geen bagage mee te nemen bij het vertrek op 21 juli.

Wij vragen ook vriendelijk om jullie kind(eren) te controleren op luizen voor vertrek. Indien uw kind luizen heeft, vragen wij om dit te melden aan de leiding van uw kind. Zo kunnen wij uw kind discreet behandelen. En liever voorkomen dan genezen bij de groepsgenoten van uw kind.

Terugkomst

Op 31 juli keren wij met de bus terug naar de Wackowei.

Vanaf 15u zijn jullie welkom voor een hapje en een drankje.

Mogen wij aan alle ouders vragen om niet te vertrekken wanneer wij toekomen maar om mee te helpen bij het uitladen van de camion!?

De leiding en keukenploeg heeft er namelijk 10 fijne maar zware dagen opzitten en dan is alle hulp welkom!

Contact

Op kamp is er niets leuker dan post te ontvangen van het thuisfront!

Dit kan op het volgende adres:

De Witte Hoeve

Chiro Wacko

NAAM + AFDELING

Vorststraat 130

3271 Zichem

Voor de jongsten is het aangeraden om al voorgeschreven enveloppes te maken met adres op. Je mag een klein centje meegeven zodat ze enveloppes en postzegels aan kunnen kopen bij ons.

Wij vragen vriendelijk aan de ouders om geen sms’en te sturen naar de leiding. Wij hebben het enorm druk tijdens zo een kamp en kunnen niet elke ouder individueel op de hoogte houden van hun kind.

Tijdens het kamp zullen we proberen om via FB of de website een paar foto’s te sturen. Dit kunnen we echter niet beloven en hangt af van de bereikbaarheid met internet.

Indien er zich een noodgeval voordoet kan u steeds de VB’s of keuk contacteren. Maar dit enkel in geval van nood.

Frederik Deklerck (VB): 0476/87.00.98

Katleen Van Waeyenberge (VB): 0474/89.68.20

Binke Hoeken (Keuken): 0494/17.78.98

87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

vandaag start de kamplanginsweek deze week is zeer cruciaal voor het kamp hier komen de zotste spelen en ideeën weer naar boven

bottom of page