top of page

Dit jaar gaat de Overgang zoals gewoonlijk door op het Wacko-terrein 

Start

Op 23 september 2017 organiseren wij onze jaarlijkse overgang. Deze zal dit jaar doorgaan op de parking van onze Chiro. Wij verwachten ouders en kinderen om 16u, zodat we op tijd kunnen beginnen aan onze overgang!

Wat houdt dit juist in? Lees snel verder en kom alles te weten!

Sketches

Om het chirojaar volledig af te sluiten en ons klaar te maken voor het volgende, zullen de kinderen zich per groep nog eens voorstellen met een sketch die ze op kamp zelf in elkaar hebben gestoken. Ook de leidingsploeg heeft iets in elkaar kunnen toveren om het jaar mee af te sluiten. Wacko heeft veel verborgen talenten!

Overgang

Natuurlijk worden alle kindjes ouder, veranderen sommige van groep en wordt de leidingsploeg uitgebreid met 7 grote kindjes die leiding worden. Tijdens de overgang worden de nieuwe groepen samengesteld en krijgt iedereen die een groepje hoger gaat, een embleempje!

Nieuwe leiding

Hét moment waar iedereen al zo lang naar uitkijkt, hét moment van de bekendmaking van de nieuwe leiding per groep. Er zal op een originele manier uitgezocht moeten worden welke leiding bij welke groep hoort, spannend!

Mini fuif

Het nieuwe chirojaar inzetten kan natuurlijk niet zonder een Wacko-feestje. Een feestje voor jong en oud, met de hele Wacko-familie samen, kan niet beter! Warm jullie benen maar op en oefen al die volksdansen nog eens in, want deze zullen zeker aan bod komen. Wij hebben er zin in, tot 23 september!

bottom of page